> Opleiding tot Verkeersregelaar

Opleiding tot Verkeersregelaar

Basisinformatie

Type traject: 
Leer-werktraject
Functieomschrijving: 

In deze functie word je opgeleid tot verkeersregelaar. Jouw werkzaamheden bestaan uit het verkeersregelend optreden bij wegafzettingen, wegwerkzaamheden, calamiteiten en evenementen. 

Fulltime beschikbaar geeft de voorkeur. Parttime uren zijn wel beschikbaar. Bezit van een rijbewijs heeft ook de voorkeur, maar is geen eis. 

Woensdag 15 mei 2019 is er een informatie-bijeenkomst, van 9.30-12.30 uur in het Trivium in Etten-Leur. Pro-Verkeer geeft informatie over de functie en de inhoud van het opleidingstraject. Ook is er de gelegenheid om vragen te stellen. Deze bijeenkomst is vrijblijvend. Kom gerust eens langs als u denkt dat dit opleidingstraject voor u interessant kan zijn. U kunt zich aanmelden bij priscilla.scheffelaar@uwv.nl.

 

Situatie van doelgroep: 
Werkend
Scholier
Voortijdig schoolverlater
AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW)
AG
WIA
WGA
WAJONG
ZW
Participatiewet
WW
NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)
Starter
Regio: 
West Brabant

Opleidingstraject

Naam opleider: 
Pro-Verkeer
Naam opleiding: 
Verkeersregelaar

Toelatingseisen

Competenties: 

Wij zoeken een kandidaat die flexibel, verbaal sterk is, representatief is en zelfstandig zijn werkzaamheden uit kan voeren. Daarnaast is het van belang dat je fysiek in orde bent doordat je in deze functie veel zal staan. Voor deze vacature is een verklaring omtrent gedrag vereist. (VOG)

VOG vereist: 
Ja
Bestand:  Bestand uitnodiging Pro-Verkeer 15mei2019.docx