> Leerwerktraject Allround KPN monteur

Leerwerktraject Allround KPN monteur

Basisinformatie

Type traject: 
Leerbaan
Functieomschrijving: 

Ben jij een man of vrouw op zoek naar een opleiding EN leuke baan in de telecom? Kijk niet verder, wij willen jou! De opleiding (inclusief stage) duurt 4 maanden en is inclusief auto van de zaak, gereedschap en bedrijfskleding. Je wordt een contract aangeboden van 32 uur per week. 

Wat houdt dit traject in?

Na een korte selectieprocedure start je met de opleiding KPN monteur in het opleidingscentrum waarbij je tegelijkertijd praktijkervaring opdoet. Vanaf dag 1 krijg je de beschikking over een bedrijfsauto en gereedschap zodat je gelijk goed bent voorbereid op jouw nieuwe functie. Na het behalen van de noodzakelijke certificaten, ga je zelfstandig op pad om je kennis uit te dragen in het veld. Hiermee stopt het niet, want in het veld ga je jezelf verder ontwikkelen. Eventueel aangevuld met extra cursussen. 

Als KPN monteur heb je een gedegen achtergrond die aansluit bij het werkveld. Je voert voor KPN service- en installatiewerkzaamheden uit met betrekking tot de digitale breedbanddiensten: Digitale televisie, Telefonie (voice-over-IP) en (breedband) Internet. Na het opleveren van een opdracht heb jij ervoor gezorgd dat een klant gebruik kan maken van social media zoals Twitter, Facebook, LinkedIn, Youtube en Netflix.

Zie jij een uitdaging in zelfstandig werken met veel klantcontact? Kun jij de klant ervar overtuigen dat hij heeft gekozen voor het beste netwerk? Misschien ben jij dan wel de energieke, servicegerichte kracht die wij zoeken!

Het Werk/Leertraject bestaat uit 10 weken opleiding en 8 weken stage. Na afronden van het traject krijg je een contract voor 6 maanden. De werktijden zijn 80% van de tijd tussen 8.00-17.00 uur. 20% van de tijd is er sprake van een late dienst (12.00-21.00 uur) en roulerend een keer op zaterdag. Je maakt zelf je planning. 

Situatie van doelgroep: 
Werkend
Scholier
Voortijdig schoolverlater
AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW)
AG
WIA
WGA
WAJONG
ZW
Participatiewet
WW
NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)
Starter
Regio: 
West Brabant

Opleidingstraject

Duur opleiding: 
18 weken
Startdatum: 
Meerdere instroommomenten

Toelatingseisen

Rijbewijs: 
B
Competenties: 
  • Vakdeskundigheid toepassen
  • Kwaliteit leveren
  • Communicatief vaardig
  • Dienstverlenend en klantgericht
  • Affiniteit met telecom
  • Verkrijgen van VOG binnen 4 weken na aanvang
  • Computer en thuisnetwerk hebben
  • Representatief voorkomen
  • Nederlands beheersen in woord en geschrift
VOG vereist: 
Ja

Dienstverband

Meer informatie: 

Interesse? Stuur dan je CV en motivatie naar winny.vanderburgt@lerenenwerken.nl onder vermelding van KPN monteur.